Kunststof kozijnen voor ieder type woning in Leek

Kunststof kozijnen zorgen ervoor dat uw woning in Leek of omgeving niet alleen veiliger wordt, maar ook energiezuiniger. Dit soort kozijnen werkt uw ramen namelijk veel beter af dan andere soorten kozijnen, waardoor inbraak veel moeilijker wordt en warmte niet snel naar buiten gaat. Bovendien zijn kunststof kozijnen leverbaar in verschillende uitvoeringen. Dit zijn slechts enkele van de voordelen. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV uit Tynaarlo geeft u graag advies en meer informatie over kunststof kozijnen voor uw woning in de omgeving van Leek.

Offerte aanvrag kunststof kozijnen

Besparen en veiligheid met kunststof kozijnen in Leek

Kunststof kozijnen zorgen er dus voor dat uw woning beter wordt geïsoleerd. Omdat veel huiseigenaren overstappen op kunststof kozijnen, is AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV hierin gespecialiseerd. Maar daarnaast houden we ons ook bezig met andere bouwwerkzaamheden, zoals:

  • nieuwbouw
  • verbouw
  • utiliteitsbouw
  • onderhoud
  • dakkapellen
  • deuren

We zijn een allround bouwbedrijf dat veel waarde hecht aan betrouwbaar advies en een vakkundige uitvoering. We zorgen altijd voor persoonlijk contact en een grote flexibiliteit. We zijn ervan overtuigd u van dienst te kunnen zijn met onze plaatsing van kunststof kozijnen en andere bouwtaken in de omgeving van Leek.

U bent op zoek naar de beste kunststof kozijnen in Leek?

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kunststof kozijnen voor uw woning in Leek? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op maat. U kunt ons telefonisch bereiken via 0592-544840 of een e-mail sturen naar info@aabsbouw.nl. Ons bedrijf is gevestigd aan de Meerweg 12 in Tynaarlo. We hopen u te mogen adviseren en van dienst te kunnen zijn bij de plaatsing van uw kunststof kozijnen in Leek en omgeving!
 

Nieuws / Actueel

Kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit en service op maat, dankzij de samenwerking van AABS en VIKA.