Altijd laagste prijsgarantie

AABS Kunststof garandeert de klant altijd de laagste prijs.
Wij controleren maandelijks de prijzen vergelijkbare concurrenten binnen een straal van 100 km van ons bedrijf. Wij passen onze prijzen daar dan direct op aan.

Mocht u binnen een straal van 100 km rond AABS Kunststof alsnog een lagere offerte ontvangen van onze concurrenten, vertel het ons dan. Wij passen na controle de prijs direct aan en u krijgt 5% extra korting.

Offerte aanvrag kunststof kozijnen

Voorwaarden laagste prijsgarantie:

  1. De producten dienen nieuw te zijn.
  2. Het prijsverschil moet door AABS Kunststof controleerbaar zijn doormiddel van een prijslijst, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder en/of controle bij de betreffende aanbieder.
  3. De betreffende aanbieder moet gevestigd zijn binnen een straal van 100 km van AABS Kunststof in Nederland/Duitsland waar de offerte afkomstig van is.
  4. Het product moet worden aangeboden in een openbaar toegankelijke winkel, dus niet via internet.
  5. Uitgesloten zijn de aanbiedingen van (opheffings) uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden (bijv. op het terrein van toelating in Nederland/Duitsland, garantie en/of service) demomodellen, beschadigde producten, etc.
  6. De producten dienen van dezelfde kwaliteit en uitvoering te zijn (profiel, kleur, houtnerf, etc).

Indien de klant bij aankoop aan AABS Kunststof kan aantonen dat het product elders en onder bovenstaande voorwaarden voordeliger kan worden aangeschaft, dan zal AABS Kunststof het product voor dezelfde prijs en 5% extra korting leveren aan de klant.

Nieuws / Actueel

Kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit en service op maat, dankzij de samenwerking van AABS en VIKA.