Kunststof kozijnen van de beste kwaliteit in Tynaarlo

U wilt natuurlijk kunststof kozijnen van de best mogelijk kwaliteit als het gaat om uw huis in Tynaarlo. AABS Bouw- en Timmerwerken BV voorziet u daarin. Wij zijn gespecialiseerd in kunststof kozijnen voor ieder type woning. Deze kozijnen zorgen er onder andere voor dat de ramen in uw woning netjes zijn afgewerkt. Ze zijn toepasbaar in allerlei verschillende maten en kleuren. Bovendien maken kunststof kozijnen uw woning in Tynaarlo ook nog eens veiliger en energiezuiniger.

Offerte aanvrag kunststof kozijnen

AABS voor al uw kunststof kozijnen in Tynaarlo

AABS Bouw- en Timmerwerken BV is een allround bouwbedrijf dat onder andere kunststof kozijnen plaatst voor woningbezitters in Tynaarlo. Ons bedrijf is werkzaam op verschillende vlakken van bouwgebied:

  • nieuwbouw
  • verbouw
  • onderhoud
  • utiliteitsbouw
  • kozijnen
  • deuren
  • dakkapellen

AABS verricht werk in de kop van Drenthe en de provincie Groningen. In deze regio hebben wij een aantal vaste onderaannemers, zodat we u altijd vanuit uw omgeving kunnen voorzien in werkzaamheden. Dus als u op zoek bent naar een bedrijf dat de beste kunststof kozijnen in Tynaarlo plaatst, dan bent u op zoek naar AABS.

Neem contact op voor uw kunststof kozijnen in Tynaarlo

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kunststof kozijnen in Tynaarlo en omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! AABS Bouw- en Timmerwerken BV is gelegen aan de Meerweg 12 op het industrieterrein in Tynaarlo. Ons e-mailadres is info@aabsbouw.nl en telefonisch bereikt u ons op 0592-544840. Wij hopen u van dienst te kunnen zijn bij het toepassen van kunststof kozijnen in uw woning in Tynaarlo.

Nieuws / Actueel

Kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit en service op maat, dankzij de samenwerking van AABS en VIKA.